Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Δύο όμορφες εκδηλώσεις στον "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ", μια ρωσική και μια ουκρανική στις 1 και 2 Ιουνίου

Δύο όμορφες εκδηλώσεις, φιλοξενεί στις 1 και στις 2 Ιουνίου ο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" το Πολιτιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η μία τελεί υπό την αιγίδα του Ρωσικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, η άλλη του Ουκρανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης.

Στις 1 Ιουνίου στις 19:00 το Θέατρο στούντιο "Ματριώσκα" παρουσιάζει τη μουσικό χορευτική παράσταση Μύγα πεταλίσουσα «Муха - Цокотуха» στα πλαίσια της ημέρας υπεράσπισης των παιδιών. Η παράσταση είναι στη ρωσική γλώσσα. Αυτή τη φορά το Θέατρο Ματριώσκα συνδύασε ένα κλασσικό παραμύθι, ρωσικές παραδόσεις αλλά και σύγχρονους χορούς σε μια μοναδική παράσταση.





Στις 2 Ιουνίου, στις 19:00 διοργανώνεται η μουσική συναυλία του ντουέτου «ΠΙΣΑΝΚΑ», από την Ουκρανία . Θα μπορέσετε να απολαύσετε λαϊκά τραγούδια, συνοδευόμενα από Ουκρανικό μουσικό όργανο «σαντούρι», και την ερμηνεία των διάσημων Ουκρανών καλλιτεχνών - Οξάνα Σαβτσούκ και Ιβάν Καβατσιούκ. Η συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη του Προξενείου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Ελληνο-Ουκρανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.



 Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τις παρακολουθήσουν όλοι μαζί 

bsgreeks.blogspot.gr