Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ 5 ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΑΛΗΘΕΙΑ. Τα καλύτερα της ημέρας από τις αναρτήσεις φίλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πρωταπριλία χθες ... διάλεξα και δημοσιέυω κάποιες από τις δημοσιέυσεις φίλων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι για να χαλαρώσουμε λιγάκι. Έχουμε και λέμε:
Κυριάκος Σ. Κυριάκος - Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook 
Με παρέμβαση Γκιρτζίκη μου επιβλήθηκε πρόστιμο 47.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για έξι μήνες, υποχρεωτική κοινωνική εργασία 360 ωρών σε γηροκομείο και υποχρεωτική ανάκληση της δήλωσής μου ότι "δεν είδε τον ημιτελικό, επειδή έβλεπε Μπρούσκο"... Ανακαλώ λοιπόν, απ' ότι έμαθα το Μπρούσκο τελείωνε νωρίτερα.
Ισαάκ Αρζουμανίδης - Μέλος Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας στο facebook
ΕΚΤΑΚΤΟ :
Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Συνομιλίες για οικουμενική κυβέρνηση με δύο υποψήφιους, Μιχαλολιάκο και Λεβέντη. Ο Σφακιανάκης αναλαμβάνει υπουργός μεταναστευτικης πολιτικής!
 Πασχάλης Πάκος - ΠΑΟΚτσής, Φίλος, στο facebook
 
Χρήστος Νικολαίδης, δημοσιογράφος στο facebook
Δείτε σήμερα στο "Δήγμα Γραφής"! Ο υφυπουργός Δημήτρης Μάρδας ανακοινώνει μόνο στην εκπομπή μας τη συνάντηση του με ομάδα Σύρων προσφύγων που του γνωστοποίησαν την πρόθεση τους να επενδύσουν στην Ελλάδα! Ο υφυπουργός Εξωτερικών θα απαντήσει στις ερωτήσεις μας για το πού ακριβώς θα γίνει η επένδυση τους, ποιον τομέα αφορά αλλά και το ύψος της χρηματοδότησης της! Στην εκπομπή μας, στις 5 μ.μ. στη "Βεργίνα Τηλεόραση"!

Χάρης Γανωτίδης, ΠΑΟΚ, δημοσιογράφος, φίλος στο facebook


ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:

Νίκος Παντελίδης, Συμφοιτητής, φίλος στο facebook 

Έχω την αίσθηση ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει κολλήσει το ημερολόγιό μας στην 1η Απριλίου, και ζούμε μέσα σε μια διαρκή πλάνη, κι ενώ το γνωρίζουμε ότι είναι πρωταπριλιά, συνεχώς την πατάμε και χάφτουμε σαν χάνοι ότι ψέμα κι αν μας σερβίρουν...
Φωτογραφία του Νικόλαος Παντελίδης.

 

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

  bsgreeks.blogspot.com