Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σαββίδης: Αν δεν θέλετε επενδύσεις ... απευθυνθείτε στον Καρλ Μαρξ

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ αντέδρασαν στην τοποθέτηση Σαββίδη για τον περιορισμό της συνδικαλιστικής αυθαιρεσίας ... στην απάντηση του ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε, μη χάνοντας την ευκαιρία να καρφώσει αυτές τις πρακτικές.

"Εμείς οι Πόντιοι σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε,  δεν θα πω πολλά λόγια αλλά τα λίγα δεν είναι αρκετά".

"Αν δεν μιλάμε για τις πραγματικότητες της ζωής, τότε τα πάντα είναι κατανοητά. Αν μιλάμε για τις πραγματικότητες, πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν στην κοινωνία, πλούσιοι και φτωχοί, και πουθενά δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απ'αυτό. Εάν είστε ενάντια στις επενδύσεις, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στον Καρλ Μαρξ. Όσον αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων, μπορώ να σας δώσω ώρες διαλέξεων, να σας διδάξω για τα δικαιώματα των εργαζομένων, ξέρετε ότι προέρχομαι από σοσιαλιστικό κράτος; Και σας συστήνω να επισκεφθείτε τις επιχειρήσεις μου, και με τα μάτια σας να δείτε, με ποιόν τρόπο προστατεύονται τα δικαιώματα των εργαζομένων. Εκεί δεν υπάρχει η αυθαιρεσία , στην οποία εσείς αναφέρεστε ως προστασία δικαιωμάτων. 

Πάνω απ' όλα μιλάμε για το επενδυτικό κλίμα. Εμένα με καλέσατε για να συζητήσω το θέμα επενδυτικό κλίμα και εγώ, ως επενδυτής σας είπα, ποιά προβλήματα υπάρχουν εδώ από την πλευρά του επενδυτή και είναι απαραίτητο άμεσα και γρήγορα να επιλυθούν.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να εργάζονται. Στην Ελλάδα χρειάζονται θέσεις εργασίας. Θα πρέπει να σταματήσει η μετανάστευση. Η ανεργία των νέων είναι πάνω από 60%. Για ποιό θέμα μιλάτε; 
Θα πρέπει να παρακαλάτε, να έρθουν επενδυτές και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, αυτό είναι το κύριο ζήτημα. Ο άνθρωπος να εργάζεται και να έχει κοινωνική προστασία".

Δείτε το Βίντεο:

bsgreeks.blogspot.com