Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Τέλος στο σήριαλ. Ο ΠΑΟΚ δεν κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης σεβόμενος την ιστορία και τους φιλάθλους της ομάδας, κάνει πράξη την αρχική δέσμευση που είχε δώσει μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα στην Τούμπα κι έτσι ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδος, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Παρά τις πιέσεις διαφόρων κύκλων (ακόμη και εντός της ομάδας), ο Ιβάν Σαββίδης, αφού ενημερώθηκε από τους νομικούς της ΠΑΕ για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση στους Θεσσαλονικείς αποφάσισε ο “δικέφαλος του Βορρά” να μην αγωνιστεί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Με αυτό τον τρόπο ο ΠΑΟΚ δίνει για άλλη μια φορά ισχυρό μήνυμα μη νομιμοποίησης της ΕΠΟ μια που θεωρεί ότι η στάση του Υφυπουργού κ. Κοντωνή ουσιαστικά δεν απέφερε κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα.

Να αναφέρουμε πως με την απόφαση αυτή είναι σύμφωνοι και οι παίκτες της ομάδας (την Κυριακή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών, του Γιώργου Κούδα και στελεχών της ΠΑΕ).

Χρειάσθηκε να φθάσουμε δύο ημέρες πριν τον αγώνα για νε επιβεβαιωθεί μιά απόφαση που δε θάπρεπε σε καμία περίπτωση να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Σε αυτό σημαντική είναι και η συμβολή των φιλάθλων της ομάδας, που από την αρχή στήριξαν την απόφαση Σαββίδη χωρίς ταλαντεύσεις.

bsgreeks.blogspot.com