Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Αν εχουν τσίπα, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη.

Η κατρακύλα και ο ποδοσφαιρικός ξεπεσμός δε έχουν τέλος. Η ήττα από την Καλλονή δεν είναι απλά μια ήττα, άλλα ένα καμπανάκι στο τι θα ακολουθήσει. Μια συνέχιση της κακής εικόνας του συλλόγου στον αγωνιστικό χώρο. 


Toυ Γιάννη Χατζηιωαννίδη 

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να χάνει την ηρεμία του την αυτοσυγκράτηση του και την πίστη του σε μια εποχή που την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Οι λανθασμένες κινήσεις που φανέρωσαν σύγχυση από τον Ιβάν Σαββίδη, συνεχίζουν να κρατούν το ΠΑΟΚ μακριά από αυτό που θα αποκαλούσαμε μια σπουδαία ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος προφανώς από την αγάπη του προς τον σύλλογο δε διστάζει να σκορπά εκατομμύρια τα οποία όμως δεν φέρνουν κανέναν αποτέλεσμα. Δημιούργησε μια επιτροπή, η οποία τελικά δεν αποφασίζει η ίδια για τις μεταγραφές, και οι απανωτές συσκέψεις δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. 

Μετά το κάζο της Μυτιλήνης είναι βέβαιο πώς θα ξαναγίνουν συσκέψεις, εισηγήσεις για μεταγραφές, διαφωνίες και ένας Θεός ξέρει τι άλλο ακόμη. Προσωπικά σε αυτή την Βαβέλ του Διοικητικού Συμβουλίου και των μεταγραφών φέρει ευθύνη και ο Ιβάν, τις προθέσεις του οποίου ολοι αναγνωρίζουμε πώς είναι για το καλό της ομάδας.Με αυτή την εικόνα, οχι τελικό κυπέλλου δεν πάει ο ΠΑΟΚ, αλλά ειμαι βέβαιος πώς θα παλέψει να μπεί στα πλέι οφ. Εκτός εάν , γίνει ηλεκτροσόκ. 

Όσο για τους παίκτες και τον Ιγκόρ Τούντορ; Νομίζω πώς καλό θα είναι, λίγο πριν την προπόνηση να
κοιταχθούν σε κάποιο καθρέφτη στα αποδυτήρια της Τούμπας. Αν έχουν τσίπα θα ντραπούν. Αν όχι θα συνεχίζουν να πληρώνονται αδρά, και να συμπεριφέρονται σαν αδιάφοροι επαγγελματίες χωρίς όρεξη για δουλειά και χωρίς πάθος και κυρίως χωρίς όνειρα. Από το κάδρο δεν μπορεί να βγεί φυσικά και ο πολύς Ιγκόρ Τούντορ. Έκανε ένα σωρό μεταγραφές το καλοκαίρι και ξαναζητά μεταγραφές. Καιρός είναι να αναλογιστεί και ο ίδιος τις ευθύνες του.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει και πάλι σε μια εποχή αβεβαιότητας. Με εσωτερικές ιντριγκες και το κόσμο απογοητευμένο κυρίως από αυτό που βλέπει. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι, αν προλαβαίνει να αλλάξει κάτι. Πολύ φοβάμαι όμως πώς η χρονιά χάθηκε για τον Δικέφαλο. 

ΣΣ1 Ο Ιβάν Σαββίδης θα ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη για να ξανακάνει μεταγραφές. Ισως τοποθετήσει και κανέναν ακόμη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η μπάλα νομίζω χάθηκε. Οπως έγραψα και πρίν μέρες, πληρώνει ένα μάτσο ευρω τον Αρνεσεν για να αποφασίζει άλλος για τις μεταγραφές. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. 
ΣΣ2 Το αν προκριθεί η ομάδα εις βάρος της Καλλονής ελάχιστη σημασία εχει. Η εικόνα είναι αυτή που μετράει. Και αυτό που ολοι είδαμε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε ομάδα.

bsgreeks.blogspot.com