Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η Τουρκία κλείνει την αεροπορική βάση Akıncı και στρατόπεδα σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.

ΑΓΚΥΡΑ 30 Ιουλίου 2016

Ο Γιλντιρίμ χθες στην περιοχή Καζάν της Άγκυρας
Η αεροπορική βάση στην Άγκυρα, που χρησιμοποιήθηκε ως γενικό αρχηγείο των πραξικοπηματιών καθώς και στρατόπεδα σε Άγκυρα και Κωσνταντινούπολη που χρησιμοποιήθηακαν από τους πραξικοπηματίες, θα κλείσου. Αυτό δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλή Γιλντιρίμ, εχθές 29 Ιουλίου.

"Αυτή η φωλιά των προδοτών, η αεροπορική βάση Akıncı θα κλείσει και θα μετατραπεί σε χώρο, όπου οι μνήμες των μαρτύρων μας, θα διατηρούνται ζωντανές", είπε ο Γιλντιρίμ απευθυνόμενος σε πλήθος κόσμου στην περιοχή Καζάν της Άγκυρας, που φιλοξενεί τη βάση.
Η αεροπορική βάση Ακιντζί
 Ο Γιλνιρίμ είπε επίσης ότι θα κλείσει και κάθε στρατόπεδο από το οποίο κινήθηκαν τεωρακισμένα και απογειώθηκαν ελικόπτερα σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα κατά τη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος.

Είπε ότι τα στρατόπεδα που σχεδιάθηκε να κλείσουν, είναι το Hasdal στην Κωνσταντινούπολη, όπως και το Maltepe, Mamak, Etimesgut, Güvercinlik και η Σχολή Αεροπορίας Στρατού στην Άγκυρα. Είπε ότι η αεροπορική βάση του Akıncı θα κλείσει σύμφωνα με τη διαδικαία που προβλέπεται.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση σχεδιάζει το κλείσιμο στρατοπέδων στα μεγάλα αστικά κέντρα και τη μεταφορά τους σε άλλες περιοχές, στα πλαίσια μιας μεγάλης μεταρρύθμισης στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις..


bsgreeks.blogspot.gr
HURRIYET