Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

18χρονος γερμανο - ιρανός ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου χθες στο Μόναχο

MONAXO, 23 Ιουλίου 2016.

Εννέα άτομα σκοτώθηκαν χθες στο κέντρο του Μονάχου και 16 νοσηλεύονται, όταν δεκαοχτάχρονος γερμανο-ιρανός άνοιξε πυρ στην περιοχή του εμπορικού κέντρου Olimpia Mall. Τα κίνητρα του δράστη, δεν έχουν ξεκαθαριστεί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο δράστης έδρασε μόνος του και πιθανότατα αυτοκτόνησε.

Την Παρασκευή το βράδυ ένοπλος άνδρας, άνοιξε πυρ στην περθιοχή του μεγάλου εμπορικού κέντρου  Olimpia Mall του Μονάχου. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε πιστόλι. Μετά την επίθεση στο εμπορικό κέντρο ο δράστης δέχθηκε πυρά από πολιτοφύλακες. Αργότερα η αστυνομία βρήκε το πτώμα του.

"Ο ύποπτος, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην έρευνα - είναι ένας 18χρονος γερμανο-ιρανός από το Μόναχο", - ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους 0 επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης Χουμπέρτους Αντρε.

Ο επιτιθέμενος που πυροβολούσε περαστικούς δίπλα στο εμπορικό κέντρο OLIMPIA, σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκτόνησε μετά την επίθεση, όμως ο Αντρε επεσήμανε ότι οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.


Να επισημάνουμε την πρωτοφανή και απόλυτα αναποτελεσματική κινητοποίηση της γερμανικής αστυνομίας που επέβαλλε χθες, μέχρι και απαγόρευση κυκλοφορίας. Η άποψή μας είναι ότι πιθανότατα το περιστατικό δεν έχει να κάνει με τρομοκρατία.
bsgreeks.blogspot.gr