Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για τη ΡΟΣΤΟΒ και τη βοήθεια που προσφέρει.

Ο Ιβάν Σαββίδης, δήλωσε, ότι αυτός και οι συνεταίροι του, τους τελευταίους έξι μήνες  έχουν επενδύσει στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόβ, πάνω από 600 εκατ. ρούβλια και πως ο μίνιμουμ στοχος για την ομάδα, είναι η έξοδος στο Europa League.

O "Όμιλος ΑΓΚΡΟΚΟΜ", πρόεδρος του οποίου είναι ο Σαββίδης, έγινε γενικός χορηγός της Ροστόβ 
και ο ίδιος ο Σαββίδης νωρίτερα είχε βοηθήσει αρκετές φορές το σύλλογο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.


«Εγώ και οι φίλοι μου, ξεκινώντας από τον Αύγουστο, μέχρι και σήμερα έχουμε βάλει λίγο παραπάνω από 600 εκατ. ρούβλια. Ο "Όμιλος ΑΓΚΡΟΚΟΜ" υπόγραψε μακρόχρονο χορηγικό συμβόλαιο με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο "Ροστόβ". Νομίζω, τα επόμενα χρόνια, γενικός χορηγός θα είναι η εταιρεία μας" - είπε ο Σαββίδης.

«Δεν μπαίνω και δεν σκέφτομαι να μπω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Ως γενικός χορηγός συμμετείχα και είμαι έτοιμος να συμμετάσχω και παρακάτω. Ο Σύλλογος "Ροστόβ" βρέθηκε σε μία κατάσταση που εγώ την ονομάζω "Τμήμα Εντατικής". Εμείς σε κάποιο επίπεδο επιτελέσαμε την αποστολή ενός γιατρού εντατικής, προχωράμε σε ορισμένη αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της "Ροστόβ". Τώρα υπάρχει η ευχαρίστηση, ότι τουλάχιστον προλάβαμε έγκαιρα να επιτελέσουμε την αποστολή μας" - μεταφέρει τα λεγόμενα Σαββίδη το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

"To Εuropa League για εμάς φέτος, είναι το πρόγραμμα μίνιμουμ. Για το Champions League, θα παλέψουμε. Μέχρι κάποια στιγμή υπήρχαν διαφωνίες για το μπάτζετ, όμως οι παρουσίες της ΖΕΝΙΤ και της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ  στο Champions League, καθώς και τωρινή κατάσταση των πραγμάτων στο Αγγλικό πρωτάθλημα, μαρτυρούν, ότι η κατάσταση αλλάζει. 
Τώρα πλέον ζυγίζουμε ήδη όχι τα μπάτζετ, αλλά την ποιότητα και την υπευθυνότητα ξεχωριστά παικτών και ομάδων. Δεν είναι γεγονός ότι θα χρειαστούμε μεγάλες επενδύσεις για να έχουμε μια επιτυχή παρουσία στην Ευρώπη. Αν ο Μπερντίεβ (προπονητής της Ροστόβ) διατηρήσει αυτή τη διάθεση στην ομάδα, και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό είναι στις δυνάμεις του, τότε μικρές και καθορισμένες ενισχύσεις, θα μας επιτρέψουν να είμαστε αξιοπρεπείς", συμπλήρωσε ο Σαββίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής, η Ροστόβ είναι πρώτη στο Ρωσικό Πρωτάθλημα, κερδίζοντας στον τελευταίο της αγώνα τη δεύτερη ΤΣ.Σ.ΚΑ. με 2-0.

bsgreeks.blogspot.com
από TASS.ru