Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η. Μαυρίδης: Ο Ιβάν Σαββίδης μεταφέρει τον Ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης

Θέση για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ανδρέα Ανδριανόπουλου προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, αποκαλώντας τον "Ρωσοπόντιο Εξολοθρευτή" πήρε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, Ηλίας Μαυρίδης.
Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια μου προς τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό -Ρωσοπόντιος εξολοθρευτής- από τον πρώην υπουργό κ.Ανδρέα Ανδριανόπουλο προς το πρόσωπο του κ.Ιβάν Σαββίδη προέδρου της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ και συντονιστή ΣΑΕ περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.
Είναι υποχρεωμένος ένας πολιτικός να γνωρίζει στοιχειωδώς την ιστορία ενός λαού που έδωσε πολλά όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο αλλά και στην παγκόσμια κοινωνία συμβάλλοντας στη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού και πνεύματος. 
Κύριε Ανδριανόπουλε ευτυχώς που υπάρχουν προσωπικότητες της ελληνικής διασποράς όπως ο Ιβάν Σαββίδης και πολλοί άλλοι που μεταφέρουν τον ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης και μπορείτε εσείς και κάποιοι άλλοι να εκφράζετε πολιτικό λόγο όχι πάντα ανάλογο του μεγέθους του ελληνισμού.
Ηλίας Μαυρίδης
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη
 
Πηγή:  epontos.blogspot.gr