Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

H Tξεμπάτ Αν Νουσρά (παρακλάδι του ISIS), βομβάρδισε το Χαλέπι. Πάνω από 40 οι νεκροί.

Χμεϊμίμ, Συρία,  04.06.2016

Πάνω από 40 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ σε 100 υπολογίζονται οι τραυματίες από το βομβαρδισμός της συνοικίας Σείχ Μακσούντ στο Χαλέπι, από την Ντζεμπάτ Αν Νουσρά (παρακλάδι του ISIS) ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ρωσικού κέντρου για την παρατήρηση της εκεχειρίας στη Συρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταστράφηκε αστυνομικό τμήμα αλλά και αρκετές κατοικίες. Μεταξύ των νεκρών υπάρχουν πολίτες, αστυνομικοί και στρατιωτικοί.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού κέντρου για την εκεχειρία, ανακοίνωσε επίσης ότι στρατιωτικοί σχηματισμοί με πάνω από χίλιους άνδρες επιτίθενται στις θέσεις που κατέχει ο Συριακός στρατός νοτιοδυτικά από το Χαλέπι, στην περιοχή Μπουραίντζ και στο στρατιωτικό τετράγωνο Αν Νασρ. Η επίθεση εκτυλλίσεται από την πλευρά της περιοχής Ανσαρί που ελέγχεται από τις δυνάμεις της λεγόμενης μετριοπαθούς αντιπολίτευσης.
 
Συμπλήρωσε, ότι στις περιοχές του Χαλεπίου, όπου ξανάρχισαν οι συγκρούσεις, κάτοικοι ενημέρωσαν, ότι εμφανίσθηκαν στρατιωτικά τμήματα, μερικώς αποτελούμενα από Τούρκους στρατιωτικούς.

bsgreeks.blogspot.gr
με πληροφορίες από Ria Novosti