Ταξιδιωτική οδηγία από την Ουκρανία για 18 Ευρωπαϊκές χώρες για τον κίνδυνο από τον ιό ΖΙΚΑ

ΚΙΕΒΟ, 13 Ιουνίου
Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας για τους αυξημένους κινδύνους μετάδοσης του ιού ΖΙΚΑ σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες και ειδικότερα στις Γαλλία, Ιταλία,  Μάλτα, Κροατία, Ισραήλ, Ισπανία, Μονακό, Σαν Μαρίνο, Τουρκία, Ελλάδα, Ελβετία, Βουλγαρία,  Ρουμανία, Σλοβενία, Γεωργία, Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, και ορισμένες γεωγραφικές περιοχές -  Μαδέυρα (Πορτογαλία) και στη βορειοανατολική ακτή της Μαύρης θάλασσας. 

Το Υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους πολίτες της Ουκρανίας (ιδιαίτερα στις έγκυες γυναίκες, τα παιδιά, τους αρρώστους και τους ηλικιωμένους) που ζουν ή σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στις προαναφερθείσες περιοχές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κάνουν χρήση απωθητικών, να φορούν ρούχα (κατά προτίμηση ανοιχτά χρώματα) που θα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του σώματος. για την προστασία από τα τσιμπήματα των κουνουπιών στις να χρησιμοποιούν σίτες, να κλέινουν πόρτες και παράθυρα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να απαλλαγούμε από πιθανές τοποθεσίες αναπαραγωγής κουνουπιών, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

bsgreeks.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ουκρανία προτείνει στρατιωτική βοήθεια στις ΗΠΑ για τη Συρία!!!

Τούρκοι «χάκαραν» λογαριασμό Ρώσου βουλευτή στα κοινωνικά δίκτυα

ΝΙΚΟΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟ. Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ. Το Χρονικό της Πολιορκίας και της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους αυτόπτες μάρτυρες.