Ρωσία. Άρση του εμπάργκο για κρέας και λαχανικά για παραγωγή παιδικών τροφών.ΜΟΣΧΑ 01.06.2016

Η κυβέρνηση της Ρωσίας αποφάσισε να άρει το εμπάργκο και να επιτρέψει την εισαγωγή μοσχαρίσιου κρέατος, πουλερικών καθώς και λαχανικών που χρησιμοποιούνται  για την παραγωγή παιδικών τροφών. Η απόφαση της κυβέρνησης από 27.05.2016 δημοσιεύτηκε σήμερα Τετάρτη. Το μέτρο αυτό κρίθηκε απαραίτητο για να δοθούν κίνητρα στην παραγωγή παιδικών τροφών

Η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσίας, αναφέρει:
«Με σκοπό την παροχή κινήτρων στην εσωτερική παραγωγή παιδικών τροφών, η απόφαση της κυβέρνησης της Ρ.Ο. από 27 Μαΐου 2016, Νο 472, προβλέπει την εξαίρεση από το εμπάργκο των πρώτων υλών, που χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή παιδικών τροφών, μεταξύ των οποίων, κρέας και λαχανικά, υπό την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο γι αυτό το σκοπό»

Οι ποσότητες που θα επιτραπεί να εισαχθούν, θα καθοριστούν από το Υπουργείο Γεωργίας. Το υπουργείο θα καθορίσει και τον τρόπο ελέγχου για το αν οι εισαγωγές κατευθύνονται πραγματικά στην παραγωγή παιδικών τροφών. 

bsgreeks.blogspot.gr
με πληροφορίες από tass.ru

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ουκρανία προτείνει στρατιωτική βοήθεια στις ΗΠΑ για τη Συρία!!!

Τούρκοι «χάκαραν» λογαριασμό Ρώσου βουλευτή στα κοινωνικά δίκτυα

ΝΙΚΟΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟ. Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ. Το Χρονικό της Πολιορκίας και της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους αυτόπτες μάρτυρες.