Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας, Άλκης Αναστασιάδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας

ΚΥΠΡΟΣ, ΛΑΡΝΑΚΑ, 11 ΣΕΠ 2016

Ένας δικός μας, νέος άνθρωπος μα μιά λιτή ανάτηση στο facebook, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος στη Λάρνακα της Κύπρου.


"Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,


Ζω και Αγαπώ αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της. Πιστεύω στο μέλλον της και στην ευημερία των πολιτών της. Πιστεύω στην συλλογικότητα της ευθύνης για το αύριο της.
Αναγνωρίζω την ανάγκη της ευθύνης να συμβάλω μαζί σας στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε μαζί για την πόλη της Λάρνακας.


Θέλω μια Λάρνακα - πόλη ανθρώπινη, σύγχρονη, δημιουργική που να στηρίζεται σε επιλογές αειφόρου βιώσιμης ανάπτυξης που θα έχουν επίκεντρο τον πολίτη.


Θέλω μια Λάρνακα - πόλη του πολιτισμού, της προόδου αλλά και της παράδοσης.


Θέλω μια Λάρνακα – πόλη της νεολαίας και του αθλητισμού, που θα δίνει τη δυνατότητα φωνής και έκφρασης.


Είμαι Νέος και πιστεύω στην καθαρότητα της πολιτικής. Στην τιμιότητα της συλλογικής διαχείρισης. Στη γνησιότητα της σχέσης με τον πολίτη δημότη.


Στις επερχόμενες εκλογές έχω αποφασίσει να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.


Με αίσθημα ευθύνης αλλά και υποχρέωσης απέναντι στην πόλη της Λάρνακας και εσάς τους ανθρώπους της, θέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Λάρνακας στην κρίση σας!"

To BLACK SEA NEWS εύχεται επιτυχία στον αγώνα που ξεκινάει ο δικός μας ΑΛΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !! 


BLACK SEA NEWS  bsgreeks.blogspot.gr