Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1 χαλαρά..

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 11 ΣΕΠ 2016

Με κορυφαίους τους «δαιμονισμένους» Ροντρίγκες και Μπίσεσβαρ ο εντυπωσιακός ΠΑΟΚ «έλιωσε» τον Παναιτωλικό, και έμεινε στο 2-1 ελέω αστοχίας, δοκαριών και Κυριακίδη. Μαγική εικόνα το τελικό σκορ, από τραγικό λάθος του Βαρέλα το γκολ των φιλοξενούμενων.
Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, παρά το τελικό 2-1 κέρδισε... σβηστά τον Παναιτωλικό , με τους Μπίσεσβαρ (1') και Ροντρίγκες (26') να πετυχαίνουν τα γκολ της νίκης, με τους παίκτες του Δικεφάλου, να έχουν δύο δοκάρια (Κλάους, Περέιρα) και να χάνουν ένα... τσουβάλι ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα,.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, φανέρωσε πολλές από τις πτυχές που έχει στο παιχνίδι της, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, σε όλο το διάστημα του αγώνα, μη επιτρέποντας τον Παναιτωλικό να απειλήσει την εστία του Γλύκου, με εξαίρεση τη φάση του

Γκολ από τα… αποδυτήρια

Με το «καλημέρα» και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, επωφελήθηκε το λάθος γύρισμα της μπάλας από τον Μύγα και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κυριακίδη.

Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ που κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, με την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ με τον Ροντρίγκες, να έχει δοκάρι με τον Κλάους και να χάνει ένα σωρό ακόμα ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του.
Τακουνάκι Κλάους, γκολ Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική ανάπτυξη, τόσο από τον άξονα, όσο και από τα δύο άκρα, με τους Μάτος, Ροντρίγκες, Μπίσεσβαρ και Τσίμιροτ να είναι σε εξαιρετική μέρα.

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, επετεύχθη στο 26’ με τον Κλάους να δίνει εξαιρετική ασίστ με τακουνάκι στον Ροντρίγκες και τον τελευταίο να μην έχει πρόβλημα να νικήσει τον Κυριακίδη, που μέχρι εκείνο το λεπτό είχε κατεβάσει τα… ρολά με τις επεμβάσεις του.
Με την συμπλήρωση 45’, ο Μπίσεσβαρ σε μία επέλασή του από τα δεξιά έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Κλάους πήρε την «καρφωτή» κεφαλιά η μπάλα όμως τράνταξε τη συμβολή των δοκών του Παναιτωλικού.

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών…

Με… φόρα από το πρώτο ημίχρονο μπήκε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, με τον Μπίσεσβαρ στο 50’ να σπαταλάει μία ακόμα ευκαιρία για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.
Ο Ολλανδός μέσος, έγινε αποδέκτης της μπάλας, από τον Κάμπος, όμως το πλασέ του από το σημείο το πέναλτι πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας, με τον ίδιο τον Μπίσεσβαρ να απορεί για το πώς έχασε την ευκαιρία. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που βρέθηκε ξανά κοντά στο γκολ, επτά λεπτά αργότερα, όμως και πάλι το πλασέ που επιχείρησε είχε την ίδια κατάληξη.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, είχε ρόλο… θεατή στο παιχνίδι, με την ομάδα του Αγρινίου, να έχει από μία τελική σε κάθε ημίχρονο, με τον Τομανέ στο 64’ να χάνει την καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι και το φινάλε του αγώνα συνέχιζε να βγάζει ευκαιρίες στο παιχνίδι του, με τον Περέιρα, αρχικά (75') να χάνει το... άχαστο, όταν προ κενής εστίας δεν κατάφερε να κάνει καλό κοντρόλ, με αποτέλεσμα να χάσει την πορεία της μπάλας, ενώ στη συνέχεια ο Αργεντινός επιθετικός είχε δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ (80').

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Βαρέλα έκανε ολέθριο λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ουαρντά που βγήκε μόνος απέναντι στον Γλύκο και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66’ Σάκχοφ), Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Κλάους (66’ Περέιρα).


Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Μύγας (78' Μουνιόζ), Μάκος, Πάουλο, Ουαρντά, Φερέιρα (46’ Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόβσκι (60’ Κλέσιο).

Πηγή: SDNA.gr