Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα Ιβαν Σαββίδη για τα 45 Χρόνια του FC PONTOS MUNCHEN

Την Κυριακή σε μια εκδήλωση με τεράστια συμμετοχή εορτάσθηκαν τα 45 χρόνια του ιστορικού σωματείου που αποτελεί και Ακαδημία του ΠΑΟΚ στη Γερμανία.
 

Τον επίσημο ΠΑΟΚ στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ενώ συμμετείχε και ο Κώστας Λαγωνίδης.

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μετέφερε μάλιστα και προσωπικό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τους συμπατριώτες μας στη Γερμανία.

"Είναι σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η πατρίδα μας, να διατηρούμε αξίες και παραδόσεις, να διατηρούμε το ιδιαίτερο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να επενδύουμε στη νεολαία μας.  Να είμαστε δίπλα να τη στηρίζουμε και να τη βοηθάμε, αλλά και να εμπνεόμαστε απ’ αυτή. Τα παιδιά μας, είναι το μέλλον μας, είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς στον ΠΑΟΚ, το έχουμε αντιληφθεί αυτό και στηρίζουμε έμπρακτα κάθε προσπάθεια που πραγματοποιείται σε αυτό τον τομέα. Επενδύουμε στις ακαδημίες μας, επενδύουμε στα παιδιά μας, επενδύουμε στο μέλλον. Επενδύουμε και στηρίζουμε τις συνεργασίες μας.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο που επιτελείται, να σας διαβεβαιώσω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια, της οποίας αποτελείται εκλεκτά μέλη και θα βρισκόμαστε συνέχεια δίπλα σας, δουλεύοντας από κοινού και χτίζοντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας."

Εμείς να ευχηθούμε στο FC PONTOS ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!

Θράσος Ευτυχίδης