Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΒΒΙΔΗ: Δεν τόλμησαν να τον διαψεύσουν και επέλεξαν την τηλεφωνική επιβεβαίωση της άριστης "ανύπαρκτης" σχέσης.

Τελικά ο Ιβαν Σαββίδης κατάφερε να τους ταρακουνήσει. Είπε επιτέλους την αλήθεια για ότι συνέβη στη Μόσχα κατά την επίσκεψη Παπανδρέου. Και ενώ ο κάθε νοήμων άνθρωπος θα περίμενε η κυβέρνηση να εκφράσει την ευθιξία της (πάλι άγνωστες λέξεις για την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου) διαμέσου έστω και κάποιας διάψευσης ... για τα μάτια του κόσμου, αυτοί επιλέγουν την τηλεφωνική διπλωματία!!!.

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης και ενώ πλέον η συνέντευξη Σαββίδη κρέμεται στα περίπτερα στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ως απόσπασμα και στα "EΠΙΚΑΙΡΑ" το πλήρες κείμενο προκαλώντας τριγμούς, επιλέγουν να θυμηθούν τη Ρωσία.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σχετική ανακοίνωση ούτε λίγο ούτε πολύ ο Παπανδρέου με τον Πούτιν μόνο συμφωνίες δεν υπέγραψαν τηλεφωνικώς !!!! Μας δουλεύουν και δεν αισθάνονται καθόλου ντροπή.  Ειλικρινά έχουν την εντύπωση ότι κάποιος τους πιστεύει πλέον; 

Αφού λοιπόν οι σχέσεις μας είναι σε τέτοιο άριστο επίπεδο, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για όλους εμάς που παρακολουθούμε γνωρίζοντας το τι συμβαίνει ακριβώς να βγει η κυβέρνηση και δια του κυβερνητικού της εκπροσώπου να μας αναφέρει, σε ποια ακριβώς πεδία αναπτύσσεται αυτή η άριστη συνεργασία που εμείς οι χαζούληδες δεν αντιλαμβανόμαστε. Ας μας ενημερώσει, τι συμφωνίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη;
Γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα στον ρωσικό τύπο με τίτλους του στυλ "Η πολιτική της Ελλάδας μας κάνει φίλους με την Τουρκία"!!! ;

Εδώ έχει συμβεί να πετάει Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας επί δυόμιση ώρες με Αντιπρόεδρο της Ρωσίας και μετά βίας αυτό που βρήκε να του πει είναι καλησπέρα .. πριν χαθεί και πάλι στις σημειώσεις του ... ο καθηγητής (αυτό είναι το κουίζ της ημέρας ... ποιος και που;)

Δυστυχώς κύριοι τα ψέματα τελείωσαν και αυτό δεν θα ήταν κατ ανάγκην κακό αλλά την γελοιότητα πλέον την πληρώνουμε όλοι μας.
               
                                                                                                      Θράσος Ευτυχίδης