Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε την επιχειρηματική διορατικότητά του.

Ροστόβ, 07.04.2016
 
Η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη "AGROCOM"  εξαγόρασε το μεγαλύτερο κατασκευαστή πλακών πεζοδρομίου στην πρωτεύουσα του Ντόν, Ροστόβ "AksayStroyProm".

Ο ιδιοκτήτης  της "AGROCOM",  Ιβάν Σαββίδης για άλλη μια φορά απέδειξε τον τίτλο του διορατικού επιχειρηματία που του αποδίδεται. Πριν λίγες μέρες η 
"AGROCOM", ανακοίνωσε την εξαγορά τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, της εταιρείας  "AksayStroyProm" (εμπορικό σήμα "Betteks»), που αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό πλακών πεζοδρομίου στο Ροστόφ, αλλά και τη Νότια Ρωσία.  Η εταιρεία ιδιοκτησίας της Ίνας Νταβιντένκο, βρέθηκε σε οικονομικά δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντισταθεί στην πρόταση Σαββίδη για εξαγορά.
Έτσι ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός των άλλων είναι πλέον ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλακών πεζοδρομίου στη Νότια Ρωσία. Οι λόγοι είναι σαφείς για τον Σαββίδη. Πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο '18 και οι πλάκες πεζοδρομίων θα είναι πλέον περιζήτητες για την ανάπτυξη και καλωπισμό του Ροστόβ και όχι μόνο.


Πέρα απ' αυτό, είναι ήδη γνωστό το σχέδιο του Δήμου για διαμόρφωση πεζοδρόμου στο κέντρο της πόλης, αλλά και η ανάγκες στο πάρκο Θεάτρου που ανήκει ήδη στην  "AGROCOM".

bsgreeks.blogspot.com