Ο Ιβάν Σαββίδης παρασημοφορήθηκε από τον Κυβερνήτη του Ροστόφ

Ροστόφ στον Ντον, 12 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα, Ημέρα του Συντάγματος στη Ρωσία, ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας Ροστόφ κ. Βασίλη Γκαλουμπεφ, απένειμε στον Ιβάν Σαββίδη το Παράσημο "Για τις υπηρεσίες προς την Περιφέρεια Ροστόφ", ευχαριστώντας τον για την ενεργή φιλανθρωπική του δραστηριότητα και για την συνεισφορά του στην υποστήριξη της προετοιμασίας των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Βουλής της Περιφέρειας. Στην ομιλία του ο Κυβερνήτης κ. Βασίλη Γκαλουμπεφ απευθύνθηκε προς τον Ιβάν Σαββίδη ως τον επικεφαλή μιας από τις πλέον αποδοτικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ροστόφ, πλέκοντάς του το εγκώμιο ως ανθρώπου που έχει ήδη προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλά στον φιλανθρωπικό τομέα.

Το Παράσημο "Για τις υπηρεσίες προς την Περιφέρεια Ροστόφ" καθιερώθηκε δια νόμου από το 2011 και απονέμεται σε πολίτες για εξαιρετικές υπηρεσίες σχετικές με την κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ροστόφ και των κατοίκων της.

BSGREEKS.BLOGSPOT.GR

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

30 Χρόνια από το Πυρηνικό Ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. Αναμνήσεις ενός φοιτητή στο Κίεβο.

18 Μαίου 2009. Ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει την Εικόνα του Αγίου Παντελεήμωνα στο Νεοαθωνικό Μοναστήρι στην Αμπχαζία.

8 ή 9, ή 8 και 9 Μαίου η Ημέρα της Νίκης ενάντια στη φασιστική Γερμανία. Πως, πότε, που και από ποιόν υπογράφηκε η συνθηκολόγηση;