Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: «Σφάζονται» Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης για το ποιος έχει το προβάδισμα

Εμφύλιος στην κορυφή της ΝΔ ανάμεσα στους δύο «μονομάχους» – Η διαρροή από το περιβάλλον Μητσοτάκη και η έκρηξη του Μεϊμαράκη

Σε κανονικό πόλεμο ανακοινώσεων και διαρροών ανάμεσα στα επιτελεία των Βαγγέλη Μητσοτάκη και Κυριάκου Μητσοτάκη οδήγησε η απογευματινή διαρροή από το περιβάλλον του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι διατηρεί «ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά» έναντι του πρώην προέδρου του κόμματος.
«Μέχρι τώρα έχουμε ενδείξεις πως υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη», ανέφεραν χαρακτηριστικά συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Έντονη ήταν η απάντηση της πλευράς του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Όπως τόνιζαν, πρόκειται για «χτύπημα κάτω από τη μέση», ενώ σημείωναν ότι «με τον τρόπο αυτό παραβιάζεται η εκλογική διαδικασία, καθώς ακόμα δεν έχουν κλείσει οι κάλπες» και το περιβάλλον Μητσοτάκη μιλάει ήδη για πρωτιά του Κυριάκου.
Για το θέμα υπάρχει έντονη κινητικότητα στη Συγγρού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγο θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ΚΕΦΕ με αιχμή τις διαρροές.
 
Πηγή: newsbomb.gr