Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη ανθρώπινος όσο ποτέ άλλοτε...150 παιδιά από το παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι, το Χαμόγελο του παιδιού, τη Μέλισσα και το παιδικό χωριό στο Φίλυρο, αλλά και παιδιά εργαζομένων στην ΠΑΕ έζησαν χθες μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες τους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ.
Το Μακεδονία Παλάς άνοιξε χθες την αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ για να δεχθεί ένα διαφορετικό κοινό απ’ ότι συνήθως. Τα πιτσιρίκια έπαιξαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους. Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή των  παικτών που μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα στους φιλοξενούμενους.

Μια ακόμη ενέργεια του Π.Α.Ο.Κ. που αξίζει συγχαρητηρίων. Ενός Π.Α.Ο.Κ., που σε κάθε ευκαιρία φέτος, δείχνει το ανθρώπινό του πρόσωπο και την αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας.
Να θυμίσουμε ότι σήμερα και αύριο λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο πάρκο δραστηριοτήτων στην Τούμπα, ενώ την Κυριακή σε μια ακόμη εκδήλωση ανθρωπιάς, ο Π.Α.Ο.Κ. σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα μοιράσει τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας.